160526 19 månader har gått!

Sedan Karin egenmäktigt berövades sin pappa Mike Johnson av numera ensama vårdnadshavaren Linda Durnell.
Det är långtid och speciellt för ett barn som nu bara är fem år!

Hur kan någon göra så? Än märkligare hur kan samhället acceptera att en person vårdslöst behandlar både sitt barn men även dess, i det här fallet Far och närstående på det viset och dessutom stöttar det? Ingen normalt funtad person gör så! INGEN!

Ni som följer bloggen har lite koll på hur det utvecklat sig. Nu har även hovrätten beslutst att inte ge prövningstillstånd. Dvs Hovrätten tar inte upp målet.

Avslutningsvis vill jag berätta att umgängena som sedan 151121 varit varannan lördag mellan 14.45 – 16.15 med umgängesstöd i en familjecentral nu kommer att övergå  till ett umgänge där vi på egenhand umgås lördagar som innan men nu mellan 10.00 – 16.00.
Bra tänker ni kanske? Absolut men varför sju månader med umgängesstöd?? Jo för att vårdnadshavaren vill det. Mycket kort förklarat. Vad för signaler sänder det till ett barn som älskar sin pappa och inte annat än trivs i hans sällskap?
Jag kan och skulle behöva skriva mer om detta men…det gör jag inte allt finns i bloggen eller på min andra blogg: (sanningenbakomvårdnadstvister.wordpress.com) och SÅN SER VERKLIGHETEN UT! DET ÄR DET SOM ÄR ETT GIGANTISKT PROBLEM SOM FÖRSTÖR RELATIONER OCH MÄNNISKOR FÖR LIVET!

Nu har jag börjat besöka chefer inom socialomsorgen för att prata om detta och ge dem en vanlig story från en förälders sida och hur den ter sig i kontakten med berörda myndigheter där familjerätten är en viktig och i många fall avgörande faktor i slutgiltiga domar och konsekvenserna det får. Vikten av att göra korrekta utredningar vilket mycket sällan görs samt att dem är jämstälda bland annat.

Det är bara början och jag ger mig aldrig…

Älskar dig härliga Karin! ❤
Pappa Mike Johnson ☺

Annonser