160826. 22 månader har gått!

​Det är skandal. Sverige behandlar fäder som mördare. Ett kontaktförbud som beslutades i december 2014 och som tingsrätten plockade bort i september 2015 med motiveringen ”att det var fel från början” funderar åklagaren på hur han ska göra med vissa ”överträdelser” i stil med ”hur mår karin” oavsett innehåll handlar det om sms, telefon meddelanden eller email. Inget annat. Då har tingsrätten sagt det var fel från början. Ja de flesta förstår nog det galna!? Inte nog med det så bygger mycket av det utfall i vårdnadsmålet på vad det som alla anklagelser har resulterat i. Jag är inte dömd för något. Allt lades ned förutom dessa överträdelser. Sedan har Linda Durnell forttsatt att anmäla mig liksom Cilla Kleerup om det är någon mer så vet jag inte det. Detta präglar beslutet om vårdnad och umgänge. I dag ser jag dottern 6h varannan lördag. Efter sex övernattningar under 12 veckor kommer det slutgiltiga umgänget. Varannan helg med hämtning och lämning på förskolan. Fredag resp. måndag. Begränsat till Örebro. Såklart är det inte ok eller ens värdigt ett barn som i mitt fall är 5 år. Det är inte rimligt för mig heller. Den som kan sin matte och vet att jag bor i Växjö ser en mängd tokigheter! Hur tänkte du Anders Domert rådman på Örebro tingsrätt?

Nu tvingas jag stämma bla. Linda Durnell för en ny runda i rätten. Nämner inget runt det men TRO mig jag har inget val om inte detta ska gå helt åt helvete. Har du inte varit i detta själv så bara inse fakta.Har du det så förstår du 100%.

Som avslut. Under de sjuka grymma och ovärdiga omständigheter som Karin träffar sin Pappa Mike på så har umgängena varit toppen. Karin tycker om att ses, leka, vara delaktig och få lära sig olika saker. Hon är kärleksfull glad och tycker om att vara nära mig liksom jag henne. Vi mår mycket bra ihop helt enkelt. Varför vill en förälder hindra det? Varför ska jag acceptera det? Vart går gränsen för vad som är ok? Hur ska myndighetena få vetskap om detta ifall den som i mitt fall inte är vårdnadshavare inte kontaktas vid utredningar mm? Då blir det som det varit hela vägen, allt basseras på den som har kontrollen dvs just nu av vårdnadshavaren och dess sinne för samvete, osanningar, elaka avsikter och personlighet.

Jag kan skriva hur mycket som helst. Ni som följer bloggen vet en del och mycket finns i den. Detta är galet. Inget kan vara normalt om inte de inblandade är normala. Sedan den tradition som finns inte minst gällande vårdnadstvister i sverige så är det en tuff utmaning att få gehör när det gått så här snett.

Oavsett, Jag ger ALDRIG UPP! SKA JAG HA LIVET SOM INSATS DÅ HAR JAG DET!
Älskar dig Pappa Mike 🌷🌞❤

Annonser