18 månader (1.5 år) har gått 160426

…sedan Linda Durnell 141027 egenmäktigt satte sig på vår dotter. Anmäler mig för allt hon kommer på. Gömmer sig bakom myndigheternas okunskap (Polisen var den myndighet som faktiskt tog sig tid och såg vad detta handlade om och mycket riktigt lades anmälningar ned och åklagaren ville inte företräda alla dessa lögner) och så är detta sjuka igång. (Fast egentligen startade detta långt innan det. Vilket gör hela denna story ännu galnare och mer omfattande.)

image

Jag är inte ensam, detta är inte unikt. Det gör det så mycket  mer obegripligt och sjukt. Alla barn som lider, fråntas en förälder de älskar för att en annan förälder tycker något och har svårt att hantera en verklighet. En verklighet som kan handla om avundsjuka, ren och skär egoism och psykisk störning.

Oavsett vad som händer i framtiden så är skadan skedd. Många har lidit men framförallt. Vad har Karin fått för start i livet vilken bild har hon av detta och vad ska hon tro? Slitas mellan lögner och kärlek till bägge sina föräldrar och andra inblandade. Hur kan en mamma göra så mot sitt barn? Det är Barnmisshandel och ska straffas som det! Istället premieras beteendet.

Den som hävdar annorlunda känner inte mamman, vet inte vad som hänt/ händer och är lika manipulerade som jag blev under de år vi var tillsammans.
Detta kallas Narcissism! Kanske rent av psykopati?

Jag ger mig aldrig, aldrig kom i håg det!
Hur fan tänker du? Tänker du alls?
Egoist! Jag lovar att en dag står du där!
Men åter igen. Hur gynnar det Karin??
Hon förlorar oavsett som det utvecklats. Då är hon inte ens skyldig!😥
Förlåt Karin. Hoppas all dokumentation kan ge dig så många svar som möjligt. Jag förstår och har gjort hela tiden att oavsett kommer du ut som den stora förloraren och det har jag svårt att hantera. Jag är inte ensam i detta och har agerat utifrån det sjuka som det är.

Älskar dig och vet du älskar bägge dina föräldrar. Det mår du bäst av! Hoppas du får fortsätta med det – för din skull!!
Jag finns alltid för dig!

Kram Pappa Mike ❤
Växjö 160427.

Annonser