Från dagis till skola.

En STOR omställning för en sexåring.

Spännande, nervöst och roligt. Lämna sin trygghet och vänner från dagis där man varit äldst till att bli yngst och en massa nya barn och vuxna.

Då är inskolning viktigt. Karin har pratat mycket om att börja på OP. (Skolan kallas så) Hon är nyfiken och lite orolig inför bytet som hon ska vara. Då kan det vara bra att ha mamma och pappa med sig. Karin frågade sin mamma om inte pappa kunde få följa med också. Det fick han inte. Det skulle inte vara någon inskolning. ” bara lite information sedan måste mamma gå” Längden på inskolningen eller vad den kallas är HELT oväsentlig. Det viktiga här är att Karin ville ha med sig även sin pappa. Hon är trygg med honom och hon vet att han vill vara delaktig i det som Karin gör, roligt som tråkigt!

Ännu en gång har vårdnadshavaren visat brist i att sätta barnets behov främst! Hennes egna egoistiska syften att utestänga pappa får styra helt. Det är BARNMISSHANDEL.

Hur mår barnet av det? Hur påverkar det barnet?

Tiden läker alla sår brukar man säga liksom tiden stärker Karins och mina band… Jag har redan sett resultat av det. En ”normal” förälder hade inte tillåtit det men när det tjäner ens egen egoustiska vinning skyr ”man” inga medel för att uppnå det som avses. Dvs att UTESTÄNGA 50% av barnets ursprung. DET ÄR BARNMISSHANDEL!

DU KOMMER ALDRIG LYCKAS. DÄREMOT KOMMER DU FÖRLORA DITT BARNS RESPEKT. RESTEN FÅR DU UPPTÄCKA SJÄLV!

❤🌷🌞🐞🎀

Vi ses snart! 😉 Älskar dig Pappa Mike

Annonser

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s