Min dotter Pyret och min kamp för att få vara tillsammans!

Pyrets mamma tycker sig ha rätt att äga vår dotter. Hon vill ha full kontroll och ensamvårdnad. Hon tycker inte heller att umgänge med pappa och dennes familj är viktig.

Hon anger som skäl för detta att pappan kommer föra dottern utomlands. Dottern ska även ha bevittnat våld samt att pappa inte vill samarbeta.

Min enkla fråga blir då?

Hur kommer det sig att det var Pappa som tog juridisk kontakt redan i mars 2012 samt kontaktade familjerätten för att få hjälp med umgänge samt även reda ut mammans och min relation?

2013 0ch 2014 stämmer mamman mig på vårdnad och umgänge. 4/9 2014 söker mamman jobb i Växjö som hon sedan erbjudes. En dryg månad senare väljer hon att stämma och inte flytta till Växjö- Något jag tror hon aldrig haft för avsikt att göra!

Här vill jag påtala detta som inte är helt ovanligt och speciellt inte bland män. Jag försöker informera hur myndigheter handhar vårdnads och umgänges problematik och hur lätt det är att lura systemet, speciellt om du är kvinna och ”bo förälder”. Finns där också narcissism med i bilden då hamnar vi på en helt annan nivå av elakheter,lögner och manipulation.

Bloggen har även en dokumenterande funktion och att fungera som informerande dagbok.

Min och dotterns tid kommer…

Amen.

Annonser

4 thoughts on “Min dotter Pyret och min kamp för att få vara tillsammans!

  1. Pingback: Min dotter Pyret och min kamp för att få vara tillsammans! | En pappas kamp för sin dotter och rättvisa!

  2. Jag kommer jaga rättvisa tills den skipas. Jag ger mig inte förrän det blir så. Jag tänker ta till dem medel som krävs! Var så säker! Karin ska en dag se: pappa gjorde allt för mig till motsats vad mamma sagt…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s