Bild
0

Veckans vykort

Denna gången blev det en överraskning. Jag hade sagt att jag bara skickar ett tills vi ses nästagång men Karin gillar överraskningar 😊

Älskar dig härliga Karin!

Pappa Mike ❤🌷🌞🐞🎀

Annonser
Bild
0

Veckans vykort 170825

Jag frågade Karin ifall hon vill att jag fortsätter skicka vykorten. Det ville hon absolut. Det blev nästan lite ledsamt då hon trodde jag tänkte sluta. Hon började direkt försvara att hon ville ha dem ( tar inte det här) trots att hon inte får alla. Hon förstår mycket väl vad som sker. Det stör och oroar mig. Som jag sagt sedan detta startade: vårdnadshavaren bryr sig inte. Den är bara ute efter pengar och andra egoistiska syften. Frågan är vad jag ska/kan göra så Karin inte far mer illa?

Vårdnadshavaren är bortom all räddning. Tills jag får berörda att förstå det måste belastningen på K minska i vart fall. Frågan är hur?

Sedan aporna som inte gör saken annat än värre. 😈

Älskar dig Pappa Mike ❤🌷🌞🐞🎀

Ps hoppas helgen blir bra och att du får göra saker som du gillar på dina villkor! Ds

Bild
0

Årets sista smultron?

Var iväg och utforskade ny platser. När jag och Karin sågs senast pratade vi om hur gott smultron är. Karin gillar att trä dem på ett grässtrå. Hon har minnen av det sen hon var yngre. (en annan historia som hon själv en dag kan skriva om här på bloggen om hon vill) Vi hittade två stycken som Karin fick äta upp. Hon log mot mig när hon fick dem. Jag konstaterade att säsongen nu nog är slut för smultron i vart fall här.

Nu när jag var ute och gick så gick jag som vanligt i mina egna tankar och just då tänkte jag på smultron när jag ser detta smultron längs grusvägen. Bara det och inget annat. Det är STORT det luktar verkligen smultron. Jag riktigt kan föreställa mig hur sött och gott det hade smakat. Hade önskat Karin kunnat få det. Det går inte så jag plockar det, tittar och luktar på det för att sedan ta ett kort så jag kan visa Karin. Jag letade lite till men inte ett enda smultron till kunde jag hitta. Det smakade jättegott! 🙂

Pappa Mike ❤🌷🌞🐞🎀

Bild
0

Sparkcykel och skateboard.

Två olika redskap som Karin älskar men inte får utöva med vårdnadshavaren.

Här i full fart på riktig bana för ändmålen. Hon kunde inte få nog…
Hon imponerades och inspirerades av de mer erfarna barn och tonåringarna.

Det lovas saker hit och dit men INGET händer. Karin är inne på sitt sjunde år och har ingen erfarenhet av någon typ av aktivitet mer än det hon får göra med sin pappa. Hon vill inget hellre än att få spela fotboll tex. Vårdnadshavaren vägrar och tycker balett. Fine anmäl henne då för helvete!!! Barn i unga år mår bäst av att prova på många olika aktiviteter!!

❤🌷🌞🐞🎀