Vem tänker på Karin?

wpid-20150928_135221.jpg

Jag har länge undrat det nu. Våra myndigheter (som man så långt man kan inte ska blanda in i familjeförhållanden) bryr sig inte ett skit. Föräldrarna tycker jag borde göra allt för sitt barn. Vad är det för typ som sätter sina egna behov främst?Om en förälder beter sig så hur ska den andre agera? Barnet kan ju inte (som i mitt fall) hjälpa sig själv. I lagstiftningen heter det barnets rätt. Vad är det och vem bestämmer vad som är barnetsrätt och bästa? Vem ansvarar för att så sker?? Är en potentiell vårdnadshavare automatiskt den som ser till att det sker? Njae långt ifrån i en vårdnadstvist där egoism och skygglappar råder.

Jag har inte bett om detta än mindre dottern. Jag måste ”spela” med i detta sjuka spel trots den skada det gör.
Jag har sträckt ut min hand ett antal gånger och flera gånger här bara på bloggen. Inget gensvar alls. Vad tyder det på? Vem är det som inte vill sammarbeta och tar Karins liv i egna händer? Det finns inte logik i det.
Jag är bekymrad över EN ENDA sak och det är hur detta kommer påverka vår dotter och det finaste mest oskyldiga av alla. Ens om mamman varit mördare så hade jag ALDRIG berövat barnet sin rätt att ha umgänge. Jag skulle kunna skriva i evigheter om detta. Det lär inte ändra något. Min förhoppning är ändå trots allt att någon eller källan själv tillslut ska få hjälp att inse att ett liv skadas och vi vet inte hur mycket förrän det är försent!? Hur mycket du än håller på så kommer Karin tillslut att ”hamna” hos sin pappa. Ju längre tiden går ju större är risken för dig att det ligger dig i fatet rejält. Karin älskar sin pappa. Hon mår bra med honom och hon behöver stärka sina band med honom för sin egen utveckling. Det är lika säkert som amen i kyrkan. Vad tjänar då detta sjuka till? Det handlar om ELAKHET och stört beteende och det är sjukt! Grymt mot det finaste vi har, Karin. ❤

Trots allt Härliga Karin så hoppas jag din mamma låter dig titta på bloggen ( tror inte det) för här kommer en bild på en av många favoriter på Granvik och hos farmor och farfar: Pippin 🙂

Pappa finns här, jobbar på sitt sätt och alltid med kärleken och drivkraften för dig och ditt bästa- en trygg och kärleksfull uppväxt med bägge dina föräldrar.

Älskar dig Karin och kommer nå mitt mål!
Puss och Kram Pappa 🙂

Annonser